3.3.13

Spring is coming

Ensi viikolla on jo 15 astetta lämmintä ja aurinkokin meinaa tulla näyttäytymään! Ihanaa. Kevät on mahtavaa aikaa, mä tykkään! Aamulla on valoisaa kun lähtee töihin ja illalla myös kun tulee kotiin. Ai että valosta saa paljon energiaa :-)

Olin aamulla torilla Mellin kanssa ja sen jälkeen käveltiin ympäri kaupunkia. Kyl oli kiva kun ihmiset olivat iloisia ja kadut täynnä sunnuntaikävelijöitä. Me päädyttiin sitten merimieskirkolle teelle höpöttelemään ennen kuin kirkko aukesi ja ensimmäiset saunojat tunkivat sisälle. Mä sain vähän kaapintäytettäkin sieltä mukaan (maksoin tietty!). Ostin hernekeittoa, lonkeroa, riisi- ja perunapiirakoita, glögiä (alessa!) sekä suklaata. Nam :-) Kyl sinne kirkolle pitäis eksyä useammin kun ei se nyt niin kaukana ole. 

Ensi viikko onkin hirmu kiireinen... Täytyy käydä koulussa, mulla on seminaari sekä hammaslääkäri (yöks!). Onneksi viikonloppu tulee aina nopeasti nyt kun töissä on niin pirun kiireinen ni jos sitten keksis jotain kivaa rentouttavaa että on jotain mitä odottaa :-)

Nauttikaa auringosta jos teillä on siihen mahdollisuus!

// Already 15 degrees next week and the sun is going to come out behind the clouds! Amazing. I really love spring. It's already light when I leave to work and it's still light when I return. I really get so much energy from light, unbelievable :-)

I went to the market this morning with Melli and then we walked arouned in the city. It was so nice to walk on the streets full of smiling people enjoying Sunday. We ended up at the seaman's church for some tea and a babble before the church opened and the first customers for the sauna came in. I also picked up some stuff for myself. I bought pea soup, long drink, rice and potatoe pies, mullet wine and chocolate (for the non-finns, these are very normal, Finnish products, and they are awesome). I should go more often cuz it really isn't that far away.

Next week I am ridiculously busy.. I will go to school, to a seminary and to the dentist (boooeeh..). Luckly the weekend comes fast cuz I have so much work to do at work and it's busy busy busy. I will just need to come up with something fun to look forward to next weekend :-)

Enjoy the sun if you have the chance!

 

2 comments:

 1. täällä ei ehkä ihan noin lämmintä vielä ole, mutta aurinkoa ollaan jo nähty!! jee!!! :) mukavaa alkavaa viikkoa. täälläkin kiireitä riittää, mutta sellasta se arki on. ps. osaan kuvitella, että ostokset oli mieluisia.. muistan tunteen ulkomailla asuneena :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa sielläkin aurinkoa. Suomessa se tuntuu niin ihanalta kun se aurinko sieltä alkaa pilkistää ja on vielä lunta ja pikkupakkasta... Ahh.

   Sinne myös mukavaa viikkoa! ps. ostokset ovat melkein kaikki menneet jo parempiin suihin (keitto ja glögi on vielä) :-D

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)