24.3.13

Weekend fun

Juhlittiin eilen ystäväni syntymäpäiviä ja siinä samalla tupaantulijaisia. Talo on ollut työn alla todella todella kauan. Heidän mielestään se ei meinannut valmistua ollenkaan, mutta nyt kun työ on valmis (melkein) niin he voivat olla todella ylpeitä. Pistää ihan kateelliseksi niin kaunis talo :-) Kaiken kukkuraksi he rakentavat sinne saunan! Minäkin haluan!

Ilta meni mukavasti rupatellessa, syödessä, juodessa ja tanssiessa. Kaikki näyttivät olevan tyytyväisiä. Lähdin hymyssä suin kotiin ja toivon että pääsen juhlimaan sen porukan kanssa uudestaan, niin hauskaa meillä oli :-) Olikin muuten kansainvälistä kun oli belgialaisia, venäläisiä, virolaisia, suomalainen (aina tunkemassa nenänsä joka paikkaan) ja parista muusta venäjänkielisestä maasta jotka nyt multa pääsi unohtumaan. Hauskaa oli!

// I was celebrating the birthday and housewarming of my friend yesterday. The house has been under construction for quite a while. They thought at some point that it will never be ready, but now that it's (almost) ready they can be really proud. I am so jealous of that amazing house :-) On top of it all they are going to build a sauna in it! I want too!

The evening was a success. We talked, ate, drank and danced a lot. Everyone seemed to be satisfied. I left with a big smile on my face and with a wish to meet those people soon again, we had so much fun! It was quite an international group. We had Belgians, Estonians, a Finn (always sticking her nose everyhwere), Russians and from other Russian speaking countries that I now forgot. Fun fun fun!Lucky girl :-)
 

Winter just won't stop..Cheesecake. Decorations chosen by her daughter :-)

Awkward pose :-D
 

2 comments:

  1. Ollaan sitä oltu kauniina :) ja voi kun tykkään noista sun hiuksista!! sopii todella hyvin!

    ReplyDelete
  2. Kiitos paljon Ruut :-)

    ReplyDelete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)