9.3.13

Celebrating women's day

Eilen oli kansainvälinen naisten päivä! Ei se ole mikään suuren maailman juhla ole kuten ystävänpäivä, mutta onhan se hauskaa että sitten voi sanoa miehekkeelle hyvällä mielellä että olis kiva et hemmoteltais :-) Kaksi hauskaa tapahtumaa jäi mieleen meinaa rautakauppa antoi -20% alennuksen kaikille naisille ja sitten Thalys antoi junalippuja 8 eurolla vain myös ainoastaan naisille. (Tänään sitten luin lehdestä että siitä oli tehty valitus, koska se on muka rasistista miehiä kohtaan.. Antoivat sitten alet miehille myös mutta kaikki 800 junalippua oli sit jo myyty.. haha)

Me tilattiin töissä lounaaksi pitsaa, ei kylläkään naisten päivän kunniaksi vaan sen kunniaksi että mun työharjottelu päättyi siellä. Se päättyi kyl pari viikkoa sitten, mutta odoteltiin sellasta päivää että pomo ei olis toimistossa ja perjantai oli siihen sitten täydellinen! Olikin pirun hyvää! Kaikki olivat ihan täpinöissään kun ne pitsat tuli ja aika nopeasti ne menikin parempiin suihin.

Illalla Kaija tuli kylään juhlistamaan tätä meidän yhteiseksi traditioksi muodustunutta päivää. En edes hassummin muistanut sitä tänä vuonna, mutta kiva sattuma :-) Angelo teki ruokaa, radiosta tuli hyvää musiikkia ja vaaleanpunaiset juomat virtasi koko illan. Meillä oli taas tosi hauskaa, voi vitsit sentään. Kiitos Kaija!! :-)

Tänään olen väsäillyt kotiläksyjä koko päivän meinaa ensi perjantaina täytyy palauttaa lopputyö ja sitten sekin on ohi.. En malta odottaa! Viel huomiseksi paljon tekemistä, mutta kyllä se tästä!

Kivaa lauantaita! 

// Yesterday was the international women's day! It's not celebrated enormously around the world like valentine's day, but I think it's fun to be able to say to your hubby that it would be nice to be spoiled! I saw two funny actions on the news where a hardware store gave all women -20% discount and Thalys sold train tickets for 8 EUR just for women. (Today I read on the newspaper that someone had made a claim cuz it was rasistic towards men, so then the men got the discount as well but sadly all the 800 tickets were already sold out.. haha)

We ordered pizza for lunch at work! Not cuz it was women's day no no, but to celebrate the end of my internship. It actually already ended a few weeks ago but we were waiting for the perfect moment when the boss was not in the office and this Friday was perfect for it :-)  It was really delicious! Everyone was so excited when the pizza's came and in no time they were alllll goooone.

In the evening Kaija came over to celebrate the women's day which is kind of a tradition already for us. Angelo cooked, good music on the radio and lots of pink drinks, perfect! We had really a great time, thanks Kaija! :-)

Today I've been doing my homework all day cuz next week Friday I have to give away my final piece at school and then it's done.. I can't wait! Lots to do tomorrow still but it'll be ok!

Have a great Saturday! 

2 comments:

  1. It was soo much fun. Great that there is that great day to celebrate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. It really was :-) there should be a party for women every month :-D

      Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)