18.2.13

Aqua sauna

Tänään olin kahvilla suomalaisen tytön kanssa, joka tuli tänne puoleksi vuodeksi merimieskirkolle töihin. Hauskaa :-) ( Annaseni tämä tyttö on myös asunut Lahdessa, onko mussa joku Lahti magneetti :-D) 

Eilen käytiin rentoutumassa Aqua saunassa kahdeksi tunniksi. Angelo antoi mulle synttärilahjaksi lahjakortin sinne ja nyt päätin et se pitää käyttää ja heti! Meitä odotti siel yksityinen tila jossa oli infrapunasauna, tavallinen sauna, turkkilainen sauna, uima-allas sekä poreallas! 

Ihanaa. Rentouttavaa. Mahtavaa. Tonne pitää mennä pian uudestaan! Parasta on että se on vain vartin kävelymatkan päässä. 

// Today I had coffee with a Finnish girl who came to work at the seaman's church for 6 months. How fun :-)

Yesterday we went to Aqua sauna to relax and rest for two hours. Angelo gave me a gift card to there for my birthday and now I decided to use it. We entered a totally private area with an infrared sauna cabine, a Turkish steam cabine, a Finnish sauna, a swimming pool and a jacuzzi. 

Amazing. Relaxing. Perfect. We totally have to go again soon! The best thing is that it's only a 15 min walk to there. Tired but happy afterwards
 

6 comments:

 1. ihana kuva, näytät todella onnelliselta!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-) olinkin todella onnellinen ja rentoutunut :-)

   Delete
 2. Tyttö voi lähteä Lahdesta, mutta Lahti ei lähde tytöstä :D! hahah! Tämäpä sangen kiva uutinen. Muista et mä oon kuitenkin Lahden kreisein naisihminen ;D!!
  Voi mikä ihana hemmotteluhetki teillä on siel ollu *kade*..no onneks mulla on lauantaina ekaa kertaa elämässä oma SAUNAVUORO :D hahah. hugs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha ei pelkoa Anna en mä sitä unohda ;-)

   Saunaaaaan! Mun pitää maksaa maltaita et pääsen rentoutumaan, kiva et sä pääset nyt joka viikko! Sauna on niin must. Enjoy :-) huuuuuugs

   Delete
 3. Helou! Mun blogissa olis sulle haaste. :) http://ponytales-ponytales.blogspot.fi/2013/02/haastetta-kehiin.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helou! Kivaa käyn kurkkaamassa!:-)

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)