3.6.12

Shopping

Olen tässä ostellut vähän kaikkea parin viikon aikana, mitä sitä muuta tekis kun on eka "oikea" työ ku heti tuhlaamaan ja kivoja juttuja ostelemaan :D En mä nyt kuitenkaan mitään omaisuuksia ole tuhlaillut vaan ihan hillitysti, tietenkin. Mä olen kova käymään kirppareilla ja kiertelemään käytettyjen vaatteiden kauppoja. Viime viikon lauantaina löysinkin ihan uuden paikan missä vois käydä ihan säännöllisesti sillä se sijaitsee aika keskeisellä paikalla ja ihan parin sadan metrin päässä koulusta. 

 Musta on aika harmillista että täällä ei toi kirppari meininki ole ihan sitä samaa tasoa kuin Suomessa eikä niitä kauppojakaan ihan joka kadun kulmassa ole. Mä olen Salosta kotoisin ja siellä on ihan mielettömästi kirppiksiä ja melkein kaikissa kauppa käy hyvin. Oliskohan tässä nyt hieno business idea tänne mulle? ;) Mutta ei vaan, täällä kun me käydään kirppareilla niin siellä myydään tosi paljon vanhoja antiikki juttuja ja lasten tavaroita mutta toi vaatteiden laatu on vähän kehno. Joskus sieltä löytyy kyllä tosi helmiä välistä! Kuten viime kerralla mulla kävi tuuri kun löysin pinkin tunikan 3€ ja sitten toi raidallinen kietaisupaita joka on tuossa edellisessä postauksessa 5€. Ja kuten jo mainitsin niin löysin sen uuden kaupan niin sieltä jäi käteen Espritin mekko joka tosin maksoi 15€ mutta musta silti ihan jokaisen pennin arvoinen. Se on ihanan sileä ja niin kukkasia täynnä että äiti kyllä ihmettelee että sekosinko :D
 Sitten en malttanut olla tilaamatta Forever21 nettikaupasta paria juttua koska mun ystävä Ting oli sieltä kans tilaamassa (vai oliko se mun idea ja sain hänet nalkitettua mukaan? Hm). Se on siitä helppoa kun ne tulee Englannista eikä siinä mene kuin 2 päivää ja ne on jo oven takana! Postitusmaksu on 6€ mutta jos tilaa kaksistaan  (tai kolmistaan, nelistään.. miten vaan) ja pääsee yli 75€:n niin sitten se on ilmaista. Jos ei sovi niin sitten pitää vaan viedä ne takas kauppaan ja saa sieltä rahat takas (tosin lahjakortin muodossa, jonka voi sitten käyttää ensi kerralla netistä tilatessa ;D). Sitten toi punainen paita on vielä JBC kaupasta jonka ostin -20% alennuskupongilla, pakko kun oli ;)
 Tuo keltainen on vähän lyhyt, niin meinasin että mustilla legginseillä se menee. Nyt olis mun veljen hääjuhlat (kotona) tulossa ja vaihtoehtoina olis tuo keltainen tai tuo ylempi kukkasellinen Espritin mekko, kumman sitä nyt laittais? Ehdotuksia?

I've done some shopping lately. I think it's a normal reaction after a person gets their first "real" job! But I haven't gone crazy or anything like that, no no. I am a fanatic 2nd hand store user and always want to go see what they have. Unfortunately Antwerp doesn't have many of those, but the ones they do have I visit regularly. The last time I went to the 2nd hand market @Antwerp expo I found a pink tunic for 3€ and that shirt from the previous post for 5€. I also discovered a new store at Brederodestraat (Antwerpen Zuid) and found this amazing Esprit dress for 15€. Some might say that that is very expensive for something used, but I think it's worth every penny. Then I couldn't resist ordering from Forever21 with Ting. It might or might not have been her idea, I don't remember anymore who convinced whom but I was in ;) I love the F21 internetshop, really it's so cheap, they deliver from UK and you can expect your package to arrive just after 2 days! If you order with a friend it's even cheaper, because you usually pay 6€ delivery costs but if you order above 75€ then it's for free. Even more reasons to order. So the second picture covers my order plus a red shirt I got from JBC with a -20% discount card. :) 
My brother will have his wedding party in July and I am wondering which of the dresses should I wear, the yellow or the Esprit one? The yellow one seems a little short so it should be worn with leggins I think. Any suggestions anyone? 

3 comments:

  1. yea blame it on me!
    we gaan wel in Lille shoppen voor wedding-kleedje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jij bent mijn duiveltje die altijd wilt bestellen :D Ik heb weeral btw kei mooie jurken gezien op F21. Ja, Lille here we come! Bring lots of money, we gaan serieus shoppen!!

      Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)