15.6.12

Busy bee

Nyt on ollut vähän hiljaista blogin rintamalla :-( On ollut ihan pirun kiireinen viikko, kolme kirjallista koetta, kaksi suullista ja siihen päälle vielä 20h töitä... Mä olen suoraan sanottuna henkisesti ja fyysisesti loman tarpeessa tän viikon jälkeen :D Huomenna mä suuntaan Lilleen, Ranskaan shoppailemaan meidän ranskan kurssilaisten kanssa ni saa jotain muuta ajateltavaa. Luvassa olis myös lounastelua yhden suomalaisen tytön kanssa, kivaa :-)

Kokeet ovat tähän mennessä menneet kuitenkin tosi hyvin että ei tarvitse murehtia ettei menis läpi. Viel olis yksi koe maanantaina jota mä vähän pelkään mutta jos mä stressaan siitä sitten vasta sunnuntaina ;) Me oltiin eilen illalla merimieskirkolla grillijuhlissa. Makkaraa oli yllin kyllin, seura mahtavaa ja ilmakin oli kerrankin aurinkoinen niin syötiin ulkona :) Nam ihanaa, mmmmmmm. 

// My blog has been sleeping for a while now.. :-( I have been so busy this week, I've had three written exams, two oral exams and 20 hours of work on top that... I am mentally and physically exhausted and in need of a holiday after this week :D Tomorrow I am going to Lille, France to shop with my classmates of the french language course so I get to think about other stuff for one day. I am also going to lunch with a Finnish girl, fun fun fun :-) 

My exams have went really well so I don't have to worry about not passing. I have one more exam on Monday which scares me a little bit but I will worry about it on Sunday. ;-) We were at a BBQ at the Finnish seaman's church yesterday. There were lots of sausages, great company and even the weather was sunny so we could eat outside. Yummyyyy ;-)

4 comments:

 1. Voi sielläkin ahkeroidaan oikeen totuuteen. Kyllä se loma sulle vielä koittaa, nou hätä :).
  Hih, ihanaa, että oot saanu vähän lonkeroo ja sidukkaa suomalaiseen tapaan<3!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todella ahkeroidaan mutta sitten voi nauttia parin päivän päästä oikein urakalla kun tietää että on uurastanut kovasti :-) Mmm me otettiin tietty vähän sidukkaa ja lonkkua kun kerran oli mahis!!

   Delete
 2. it was soo good there. but soo sad new about the christmas market.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know :( Then we just HAVE to go to Brussels from now on!

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)