9.5.13

Enjoying @ Antwerpen Proeft

Tänään käytiin tepastelemassa kaupungilla vapaapäivän kunniaksi. Siellä järjestettiin sellainen ruoka&juomatapahtuma, jossa voi maistella eri ravintoloiden antimia pienien annosten muodossa. Siel oli huippukokkeja, hienoja, tunnettuja, vähemmän tunnettuja ja ihan tavallisen ihmisen kukkarollekin sopivia ravintoloita edustettuna.

Tänä vuonna tapahtuma oli muuttanut eri paikkaan, mutta ei se oikeestaan ollut mikään huono juttu. Muuton myötä oli myös sisäänpääsymaksu ilmaantunut, ei sekään kuitenkaan paha koska sillä sai kaksi lipuketta vastineeksi. Ihimisä oli himuisesti, tietysti. Se tapahtuma kestää neljä päivää, tänään oli siis eka päivä. 

Mä maistoin etiopilaisia kääryleitä joista kaksi oli pehmeitä ja yksi kovapintainen. Pehmeissä täytteenä oli pinaattia ja vuohenjuustoa ja toisessa linssejä. Kovapintaisessa oli vähän tulisempaa lampaan jauhelihaa. HYVÄÄ. Angelo maistoi belgialaista krokettia, jossa oli naudanlihaa ja siinä sivussa salaatti. HYVÄÄ. Sitten otin jälkkäriksi jääjogurttia mansikoilla ja suklaalla. Antwerpeniin aukesi nyt oma jääjugurtti kauppa, sinne on aikomus mennä heti pian nyt, siitä sitten lisää kuvia kun pääsen sinne :-) Olen fani!!

Otin myös pari kuvaa matkan varrelta, teidän iloksenne! Tajusin meinaa että en ole vielä kertaakaan tehnyt Antwerpen postausta blogiin, mutta aikomus on ja toteutus tulee pian. Huomenna töihin, höh, mutta sitten voi taas lomailla jipii :-)

// Today we went to walk around in the city to enjoy the free day. There was a happening with food and drinks where you can taste the delicious meals of a handful of restaurants in small portions. They had famous cooks, fancy, famous and not so famous restaurants represented as well as those that were affordable for the common people. 

This year the even moved to another location, but I don't think it was a bad thing at all. With the moving they also started to charge income, which wasn't bad either, cuz you got two tickets to be used freely inside on drinks. There were a lot of people, of course. It lasts 4 days, today being the first.

I tasted Ethiopian rolls, two soft ones and one with a harder cover. They softer ones were filled with spinach and goat cheese and the other one with lentils. The harder had spicy lamb minced meat. DELICIOUS. Angelo tasted a Belgian croquette filled with beef and a salad on the side. DELICIOUS. I had frozen yoghurt as desert with strawberries and chocolate. They just opened a store in Antwerp so I am heading there as soon as possible! So more pictures after I visited! I'm a big fan now :-)

I also took some pictures on the way, for your pleasure! I just realised that I haven't done any posts about Antwerp, so it's totally on my TO DO - list. Tomorrow I have to go work, bleh, but then I can enjoy free time again in the weekend, yay :-)

 


Ethiopian mm :-)
Croquette.


Fro yo!! <3


 

6 comments:

 1. Etiopialainen ruoka on tajuttoman hyvaa! Jos koskaan eksyt etiopialaisen ruoan pariin toiste, ja ne tarjoaa sellaista kuin misir wat (mausteisia punaisia linsseja), niin sita kannattaa kokeilla. Nam nam. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä uusi ja hieno kokemus, joka varmasti toteutetaan uudestaan. Tykkään kokeilla (kuhan ei ole liian tulista :-D). Kiitos vinkistä! Se on aina se valinnan vaikeus uusissa paikoissa, kun ei ole tuttuja ruokia. :-)

   Delete
 2. oi oi oi mitä ihania herkkusia ja ihana hanna :)!

  ReplyDelete
 3. Näyttääpäs herkut hyviltä!! Ja kivoja kuvia muutenkin. Kuvat on aina ihania, pystyy vähän kuvittelemaan millasta siellä on :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih! Ihan totta sanot, tossa juuri mietin että kyllä pitäis Antwerpen esitellä oikein kunnolla. Itselle se on niin itsestäänselvyys että on päässyt unohtumaan. Mutta lisää kuvia tulossa! :-)

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)