5.4.13

To the galaxy and back

Ostin vähän aikaa sitten uuden puhelimen kun mun iphone3 alkoi pettää aika pahasti. Se oli kauhean hidas ja siihen ei saanut enää uusia appejä. Mä olisin mielelläni jatkanut omenan linjalla, mutta epäröin kuitenkin. Olen ollut todella tyytyväinen kyllä edelliseen iphoneen joten normaalisti olisin ostanut sen vitosen miettimättä. Olen kuitenkin kuullut huhuja että iphonet eivät ole niin hyviä sen kolmosen jälkeen enää ja monet ovat käyttäneet puhelimiaan kerran tai kaksikin jo korjauksessa. Ja sitten kun miettii sitä hintaa (699 EUR) niin lopulta päädyin ihan toiseen merkkiin.

Minulla on Google Nexus 7 tabletti jossa on Android käyttöjärjestelmä. Olen tykännyt siitä kovin, se toimii sujuvasti ja kaikki appit toimii. Mitä tehdä? Noh menin nettiin ja googlasin top 10 parasta ja halvinta puhelinta kosketusnäytöllä ja tulokseksi tuli
1) Google Nexus 4 (ei myydä Belgiassa eikä Hollannissa, Suomessa se maksaa 500 euroa joka on puolet kalliimpi kuin sen pitäisi olla) 
2) Lumia 800 (en halua Noksua) 
3) Samsung Galaxy S III Mini

Menin kauppaan ja kokeilin tätä miniä ja hei sehän oli tosi hyväntuntuinen, tosi hyvä kamera, sopii kivasti käteen ja laukkuun (samankokoinen kuin iphone) ja näyttää hyvältä! Menin siis suoraan kassalle ja kotiin leikkimään. Vieläkin olen tyytyväinen ja voin suositella kyllä kaikille!! Hinnalla ei ole pilattu meinaa maksaa 299 EUR!

Suojaamaan mun pikkulelua ostin ebaysta kuoren, eikös olekin söpö :-)

//  A little while ago I bought a new phone because my old iPhone3 started to break down. It was getting really slow and the new apps didn't work anymore or I couldn't download any new ones. I would have loved to continue on the Apple road, but I was still doubting. I was very satisfied with my previous phone so normally I would have bought a new iphone without hesitating. I have heard rumours though that many iphones have already passed one or two repairs and the price (699 EUR) held me back.

I have a Google Nexus 7 tablet with Android operating system. I've liked it alot, it has worked perfectly and all the apps work. What to do? Well I opened google and typed "top 10 cheap smartphones" and these are the results
1) Google Nexus 4 (They don't sell it in Belgium or in Holland and in Finland it costs 500 EUR which is like the double it should be)
2) Lumia 800 (I don't want a Nokia now)
3) Samsung Galaxy S III Mini

I went to the store and tried this mini out and boy it felt good, looked good, had a great camera and was easy to use. I went straight to pay for it and went home to play with it. I'm still very happy with it and I could recommend it to everyone! The price is also not that bad, just 299 EUR !

To protect my little toy I bought a cover from eBay, isn't it cute :-)

8 comments:

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)