12.4.13

The weather is changing!

Lueskelin yhtä blogia ja siinä suomalainen tyttö joka asuu Portugalissa iloitsi kun katsoi heidän sääennusteita ja siitä innostuneena katsoin myös meidän sääennusteen. Eipä muuten näytä ollenkaan pahalta!

Talvi on ollut pitkä ja erikoisen kylmä ja luminen näille asteille joten se kevät aurinko ja lämpimät terassikelit ovat todella tervetulleita!! Mä meinasinkin lauantaina lueskella tiistain kokeeseen ja pitää sunnuntain ihan auki ja olla vaan ulkona tiedä missä, mutta mitä sen väliä kuhan olen ulkona!! Ihanaa <3 Muuten ensi viikko ei nyt ole niin lämmin mutta selkeästi voin ottaa jo kevät kamppeet käyttöön ja talvikamat työnnän kaappiin :-)

Kivaa viikonloppua! Toivottavasti teillä on siellä ruudun toisella puolella myös kivoja suunnitelmia viikonlopuksi!

//  I was reading a blog of a Finnish girl living in Portugal and she was so happy cuz she was watching the weather forecast for the upcoming days. Well I took the idea and went to see our forecast as well and boy it doens't look at all bad!!

The winter has been long and extraordinarily snowy for Belgium so a little bit of sun and warm weather is more than welcome. I want terrace weather! So I decided to study for my little test on Tuesday already on Saturday so I have the whole Sunday free to go out and be outside. Doesn't matter where I am going and what I am doing as long as I am outside. Awesome <3 Next week is not so warm but I am happy I can already take out my spring jackets and shoes and stuff away my winter gear. :-)

Have a great weekend! I hope you guys on the other side of the screen have also nice plans for the weekend!

 

2 comments:

  1. Teillä on siellä jo ihanan lämmintä! Tosin täälläkin ollaan jo plussan puolella :) kyllä se kevät vaan sieltä tuli ja kesä tulee kans :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sieltä se tulee oikein ryminällä! Ettei vaan mene ohi huomaamatta iiik!

      Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)