15.4.13

Sunny Sunday

Eilen oli niin hyvä ilma että ei millään voinut pysyä sisällä. Saatiin vähän esimakua kesästä kun mittari kohosi 23 asteeseen ja aurinko paistoi ihan siniseltä taivaalta. VIHDOIN!

Kävin kävelemässä paikallisessa puistossa oikein pidemmän kaavan mukaan. Puut eivät vielä ole ihan vihreitä mutta nuput ovat jo että parin viikon sisällä luulen että se puisto näyttää paljon kivemmalta. Oli siel silti kaunista :-) Oli oikein mukava tapa viettää sunnuntai päivä. Mulla oli jopa liikaa vaatetta, mutta ei sitä niin heti päästä irti farkuista kun on ollut niin pitkään niin kylmä!

P.S. Nyt on nenu kuin Petterillä konsanaan. :-D

// Yesterday we had such a great weather here that I just couldn't stay inside. We got a little pre-taste of summer when the temperature went up to 23 degrees and the sun was shining and the sky was blue. FINALLY!

I went to walk at the local park. The trees were not filled with green leaves yet but they were clearly coming so it won't take long anymore, a few weeks I suppose, and the park will look much nicer. But it was still pretty :-) It was a really nice way to spend my Sunday. I even had a little too much clothes on, but it's hard to let go of the jeans after it has been so cold for such a long time!

P.S. Now my nose is just like Rudolf's :-D
Stupid red thing ruined my picture :-DThe location for something special next year.

 

2 comments:

 1. u were soo close and u didnt come here :)

  Like , like , like for the location.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I was not thaaaat close :-D

   Like like like also for the location :-)

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)