27.10.13

Saturday

Moikka!

Töissä pitää kiirettä, ulkona on lämmin, aamut ja illat ovat pimeitä, lehdet tippuvat puista, uni maistuu, ruoka maistuu vähän liiankin hyvin, Pariisin matka lähestyy.. Tässä pähkinänkuoressa mitä mulle täällä kuuluu. 

Eilen oltiin kaupungilla ja oli niin lämmin että takin sai ottaa pois ja tarkeni oikein hyvin. Aurinko paistoi niin kauniisti ja vähän harmitti että kohta se on ohi ja talvi tuo kylmät ilmat tullessaan. Mutta tykkään kylmistä ilmoista myös ja ostin kaksi paria oikein paksuja sukkahousuja niitä ilmoja ajatellen, joten olen valmis! Ostin jotain muutakin kivaa, ennakko synttärilahjaksi, mutta siitä kerron erikseen. 

Hauska oli huomata että meille oli Antwerpeniin tullut uusi Karl Lagerfeldin kauppa, en kyllä mennyt sisälle mutta kyllä sinnekin on tungettava (tietty). Joskus voisinkin kertoa meidän kaupoista Antwerpenissa, niitä löytyy halvasta (Forever 21)  kalliiseen (Gucci, Louis Vuitton..) makuun.

Nyt odottelen innolla meidän Pariisin matkaa joka starttaa perjantaina. Hypätään aamusta junan kyytiin Antwerpenin asemalta ja körötellään kaksi tuntia ja vähän päälle Pariisiin ja nautittaan. En malta odottaa!!

Kivaa sunnuntainta!

// Hi!

Work keeps me busy, it's warm outside, mornings and evenings are getting darker and darker, the leaves are falling from the trees, I sleep a lot, I eat way too much and our trip to Paris is getting closer... Those are all the things that are going on in my life lately.

Yesterday we were in the city and it was so warm I could take off my jacket and still be just fine. The sun was shining so nicely and I was a little sad it will all be over soon and the cold air will take over. But I like autumn and winter and the cold weather and for that I bought a few pairs of really thick pantyhoes, so I am totally ready! I bought something else nice too, for my birthday, like a pre-birthday present, but I will show you guys later what that is.

It was nice to notice that Karl Lagerfeld opened up a new store in Antwerp. I didn't go in this time but I will definitely go have a look later. I should make a post about all the stores in Antwerp, we have plenty for the cheaper taste (Forver 21) as well as the more expensive taste (Gucci, Louis Vuitton..). 

Now I am looking forward to our upcoming trip to Paris. We are getting on the train on Friday morning at the Central station of Antwerp and a few hours later we will be in Paris. Can't wait!

Have a nice Sunday!

 

4 comments:

 1. Itse asun Amsterdamissa ja usko tai ala mutta usein olen korottanyt junalla Antwerpeniin jo pelkastaan paremman shoppaustarjonnan tahden!

  Muutenkin rakastan sita Antwerpenin keskustaa, kaikki on niin lahella ja jotenkin tosi selkeesti (verrattuna Hollannin kaupunkeihin) ja jo pelkastaan ruokakaupassa shoppaillu saa mut jo erittain hyvalle tuulelle. Asuin ennen Ranskassa ja Ranskasta Hollantiin muuttaessa jouduin sanomaan hyvastit niin monelle ruoaktuotteelle jota pidin itsestaanselvyytena ja ihanaa etta Belgiasta saa kaikkea :)
  Ja en edes kehtaa aloittaa ravintoloista :P

  Voisin muuttaa Belgiaan vaikka heti mutta harmikseni Hollantilainen mieheni ei ole yhta innostunut asiasta :D No onneksi Amsterdamista paasee Antwerpeniin ihan muutamassa tunnissa :) Brysselissakin olen kaynyt muutaman kerran, ja vaikka se tuntuikin minulle kotoisemmalta (ranskankielen tahden) niin siltikin Antwerpen ihastutti minua enemman, ihana kaupunki, ihana tunnelma.

  Muuten puhutko sa flaamin kielta? Itse osaan jonkin verran hollantia, ymmarran melkein kaiken normaalin keskustelun, mutta puhuminen tuottaa viela vahan ongelmia. Mutta flaamin kielihan on periaattessa sama kuin hollanti mutta en meinaa saada siita mitaan selvaa :O
  Onko sulla sama ongelma hollannin hollanin kanssa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka!

   Hauska kuulla että olet niin tykästynyt Antwerpeniin! Olen käynyt kerran Amsterdamissa ja onhan sielläkin kaupat kivast lähellä, mutta se katu oli niin pieni että siellä oli niin kauhea tungos että se lannisti tunnelmaa vähän. Olen myös ollut Brysselissä mutta se ei jotenkin iske minuun sitten ollenkaan.. Olen myös Antwerpenin lumoissa.

   Onko sulla jotain lempipaikkoja tai ravintoloita Antsussa? :-) Uteliaisuuttani kysyn että missä päin Ranskaa asuit? Me ollaan nyt jähmetytty tänne, mutta en mä kyllä sulkis pois sitä että asuis jossain muuallakin. Hollannissa ihmiset ovat niin rempseitä ja verot vähän alhaisempia, sosiaaliturva parempi ja koulut kuulemma myös. Mutta luulen että aina tulen palaamaan tänne paljon :-)

   Mä opiskelin puolitoista vuotta flaamin kieltä ja puhun sitä nyt sujuvasti. Se on työkielenä ja iso osa kavereista ovat myös tietenkin flaamin kielisiä ni se on vahvistunut hurjasti vuosien saatossa. Aluksi en ymmärtänyt yhtään mitään mitä hollantilaiset sopersivat, niillä on niin hauskoja äänteitä mitä belgiassa ei käytetä.. Mutta kyllä mä nyt selviän hollantilaisten kanssa, jos he eivät tule ihan pohjoisesta hehe. Eli ihan normaalia jos et saa selvää! :-D

   Jos olet taas täällä päin, ni kerro ihmeessä ni voidaan käydä vaikka kahvilla :-)

   Delete
 2. nyt ootkin varmaan pariisissa! sinä onnellinen :) ihania juttuja täällä taas on ollut! oon niitä lueskellut vaikka kommentointi on taas jäänyt :( laiska minä! yritän parantaa tapani!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olin Pariisissa, siitä saan pari juttua kerrottua tällä viikolla, vaikka matka meni melkein kokonaan kamera laukussa ja vain silmillä ihastellessa! Harmi vain kun se on nyt taas ohi, mutta kyllä kolme päivää on ihan tarpeeksi!

   Kiva lueskella aina kommentteja mutta ei tarvitse todellakaan tuntea syyllisyyttä jos ei kirjoita mitään! :-)

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)