4.7.13

Paragliding with ReAction

Turkissa me otettiin ja tehtiin jotain ihan hullua ja hulvatonta! Me hypättiin 1700m korkealta vuorelta pilotin ja varjon kanssa! Me hypättiin Reaction tyyppien mukana, joka oli meidän mielestämme kaikkein paras. Sieltä tulee vakuutuksen kanssa ja hyppääjät ovat todella kokeneita. Hauskinta oli että meidän pilotti oli Belgiasta. Vähän hämmästyin kun hän aloitti hollanniksi!

Näkymät olivat aivan mahtavat. Henkeäsalpaavat. Kuvista ei tule koko totuus läpi, joten suosittelen et jos menette Fethiyeen tai Ölüdeniziin joskus niin siitä vaan hyppäämään! Ainoa huono puoli oli että se kestää vain n 35 minuuttia :-)

// In Turkey we did something crazy! We went on a mountain that was 1700m high and jumped down with a pilot and a parachute! We did our jump with Reaction which was definitely the best choice. They offer an insurance and the jumpers are very very experienced. The funniest coincident was that our pilot was from Belgium. I was little bit shocked he started to speak in Dutch.

The view was fabulous. Breathtaking. The pictures don't do justice, so I suggest if you go to Fethiye or Ölüdeniz, you go jump too! The only bad thing is that it only takes about 35 minutes :-)


TakeoffFethiye


Blue Lagoon


Ölüdeniz


 

6 comments:

 1. Aivan upean näköinen paikka. Uskomattoman kaunis. Taitaisi jäädä mulla kokeilematta tollanen liito.

  Iskä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Maisemat olivat kyllä aivan mahtavat. Sitå kun katselee joka päivä niitä liitelijöitä ni kyl tekee mieli itsekin mennä kokeilemaan ja on se sen arvoista. Ei pelottanut :-)

   Delete
 2. Hui kamalaa, mitä sä oot tehny? :) Tai siis maisemat näyttää kivoilta, mutta ite en koskaan kyllä tuollasta uskaltas ja tuo istuinhan näyttää tosi epäluotettavalta ;) Oli varmasti hieno kokemus!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä hyppäsin vuorelta! Ihan jokapäiväinen asia se haha.

   No se istuin oli kyl vähän outo, sellanen pussi mut kyl se mut kesti oikein hyvin. :-P mahtava kokemus, ei voi sanoilla kuvailla. Ensi kerralla varmasti uudestaan :-)

   Delete
 3. No hyi hitto vähän oot ollu rohkee :D! Minuu ei ois tonne saanu keikkumaan ees kirveellä. Super-Hanna :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heheh no eii kyl sutki sinne ylös saatais :-D super-Anna you can do it :-P

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)