14.7.13

Dark clouds above my head

Sairaus ja työkiireet ovat vetäneet blogin vähän hiljaiseksi viime aikoina. Olen aloittanut nyt sitten kunnolla uudessa työssä kaksi viikkoa sitten ja siel puhaltaa ilmastointi ihan jäätävää ilmaa koko ajan.. Sen johdosta mä sain nokan tukkeeseen, kuumeisen olon ja kauhean yskän. Sitä on nyt jatkunut yli puolitoista viikkoa, mutta luulen että nyt alkaa parantua jo. 

Töissä menee joku päivä paremmin ja joku päivä huonommin. Mä sain viikon verran opetusta edelliseltä joka lopetti ja se ei kyllä ollut lähellekkään tarpeeksi. Olen siellä vetänyt itseni piippuun tahtomattani ja se ei ollut kovin hyvä idea.. Tein siis virheitä ja tulin surullisena ja masentuneena kotiin. Sitten otin itseäni niskasta kiinni ja aloin tehdä omaa tahtia, eli hitaasti mutta hyvin. Nyt on vähän sellainen omituinen olo että en ole varma onko se työ nyt minulle. Se voi kyllä johtua siitä että mä aloin epäillä jo ennenkuin aloitin ton työn, että valitsinko oikein, teinkö päätöksen liian nopeasti? Mulla oli kaksi muuta vaihtoehtoa, jotka ehkä pidemmän päälle olisivat olleet parempia.. Mä en ole kovin hyvä tekemään päätöksiä kuten huomaatte. Mutta enhän mä tiedä millaista siellä töissä olisi ollut, ehkä se olisi ollu myös väärä vaihtoehto? 

Päätin että teen nyt ainakin elokuun loppuun ja jos ei mun olo parane niin sitten mun on kai pakko etsiä  jotain muuta. En halua tulla kotiin joka päivä itkuisena kun se ei vaan toimi. Pomo huomasi tällä viikolla että mulla ei mene hyvin ja tuli juttelemaan ja neuvomaan, että en mä ole yksin, kuhan vaan pyydän apua.

Perjantaina lennän Suomeen, jos sais taas ajatukset kokoon ja saisin itseni pois tästä mielentilasta. 

Alla viimeiset kuvat Turkista. Ah miten siellä oli ihanaa.

//  My sickness and work issues have kept me busy lately which has lead to a silent blog. I have properly started to work at my new two weeks ago and the airco is blowing really high there.. So from that I got a bad flu, closed nose and a nasty cough as a gift. I have had it for a week and a half now but I think it starts to go away now.

At work some days are good and some days are not so good. I only got a week of training when I started, which clearly wasn't enough. I have worked so hard I, pulling over time and it has not been such a good idea. I made mistakes and came home sad and depressed. Then I took myself by the neck and started to do it my way, the better but a slower way. Now I feel weird like the job is not a good job for me. It can also be because I was already doubting before I even started the job, did I do the right decision? Did I decide too soon? I had also two other options but of course I cannot know if it would be better at the other places.. I am really bad at making decisions, as you can see. 

I decided that I will give it a chance until the end of August and then I will see. If I don't feel better there, I must find something else in order to be happy. I don't want to come home every day crying and sad if it just doensn't work out. My boss saw I was struggling and came to help me all week this week. I am not alone, I just need to ask for help.

Friday I will fly to Finland, to set my thoughts straight. Hopefully it will feel better.

Below the last pictures of Turkey. I miss it so much.

 
It's not us :-)
Local cider - delicious

 

10 comments:

 1. Voi Hanna <3! mitä tohon työhön tulee niin aluks voi kyllä aina tuntua kurjalta ja siitä alkaa sitten kohetumaan, kune i tarvi enää pinnistää. Mutta hyvä kun katot elokuun ni sitten ainakin tietää kattoneensa tarpeeks pitkälle :)! Vaan toi on kyllä myös oikea asenne, että jos tökkii niin sitten jotain muuta. Kyllä työstä pitää nauttia eikä kaikki paikat oo kaikkia varten. Eli katsele nyt rauhassa ja toimi sitten :).

  Kipeys on super kurja juttu, mutta hyvä kun tuut täältä pohjolasta hakemaan taas vähän arctista vastustuskykyä niin ei ilmastoinnit enää kiusaa kun oot Pohjoistuulten karaistama hehe. Uudessa työpaikassa voi tietysti olla myös uudet bakteerit ja flunssat kiertämässä mitkä tietysti heti itselleen imasee, niinhän se menee. Zemppihalit bella <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan se niin että kaikki alut ovat vaikeita ja työn tietää vasta parin kuukauden jälkeen. Edellissä työssä voin sanoa että vuoden jälkeen vasta olin varma että osaan työn ja alkoi tuntua hyvältä. Mutta jos elokuun loppu olisi sellainen hyvä ajankohta. Kiitos Anna <3

   Hehe arctista vastustuskykyä :-D Mä tulen mielelläni vähän Pohjoistuulen pyöritykseen, se on niin puhdas ja ihana. Kohta kotia kohti. Halit takaisin <3

   Delete
 2. dont worry u can only do your best and i know that u always do that.

  ReplyDelete
 3. It will all be good in the end.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I am sure it will!! With you by my side it will :-)

   Delete
 4. Tervetuloa vaan tänne Suomeen. Onneksi ilmat viilenee lopulta ja jaksaa olla ulkonakin, heh.
  Oletko ollut koko loman varjossa kun ei näy ihonvärissämuutosta.

  Iskä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! No ei saisi nyt yhtään viilentyä kun tulen lomalle. ei ei ei.

   No tottakai olen ollut varjossa! Muuten ihan punainen kuin rapu, parempi näin :-)

   Delete
 5. ihania kuvia! tsemppiä töihin! ja muista, että aina voi lähteä jos ei oikeasti koe oloaan hyväks jossain paikassa!! eikä sitä tosiaan voi tietää, että millaista jossain on ennen kun itse kokeilee.. toivottavasti olo jo parempi ja turvallista ja hyvää matkaa tänne suomeen!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!

   Eihän sitä voi todellakaan tietää millaista jossain on ennenkuin sen itse kokee. Nyt menee jo vähän paremmin että katsotaan nyt miten käy.

   Ylihuomenna Suomeen <3

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)