27.7.13

A day in Helsinki

Olin keskiviikkona kaupunkireissulla Helsingissä Annan kanssa ihmettelemässä suurkaupungin menoa. Ei oltu melkein vuoteen taas nähty joten se oli aivan ihana nähdä pitkästä aikaa! Annalla olikin minulle jännittäviä uutisia, josta voi sitten hänen bloginsa puolellaan lukea :-)

Meille oli luvattu oikein ihana, lämmin ja aurinkoinen keli, mutta tosiasiassa se oli pilvinen, kylmä, tuulinen ja harmaa päivä. Siinä sandaaleissa tuli nopeasti vilu.

Me olimme oikein todella aikaisin aamulla liikkeellä ja suunnattiin Hietalahden kirppikselle. Olen ollut aika onnekas aina kun käyn siellä ja mukaan lähtee yhtä jos toista. Nyt olin bussilla matkassa, joten se rajoitti jo sitä tavaramäärää mitä sieltä voin mukaani raahata. Löysin kyllä kivasti kaikkea ja kotona sovittaessa ne sopi kaikki hyvin päälle paitsi yksi tunika. Höh. Kylmän tullessa sieltä sai kivasti eurolla pinkin fleece takin päälle että jaksoi kierrellä kunnolla.

Sitten me suunnattiin Helsingissä vielä toiselle kirppikselle. Google kertoi meille että meidän täytyy ottaa ratikka päästäksemme sinne, ou nou! Mutta me ollaan niin seikkailijoita että kyllä sinnekin löydettin ja takaisinkin päästiin ;-) Se oli jännittävää. Lounaaksi valikoitui kiva paikka jossa oli buffetti, joten mahat olivat ihan täynnä. Nam nam. 

Anna, toteutetaan tämä pian uudestaan :-)

// I was on a little city trip in Helsinki with Anna wondering the big city atmosphere. We haven't seen each other for almost a year so it was awesome to meet again. Anna had quite exciting news for me, which you can read on her blog if you want to know :-)

They promised a lovely, sunny and warm weather for us but it turned out to be cold, windy and gray. Bummer. I was wearing my sandals and was shivering quite fast.

We were up and about really early and headed towards the flea market of Hietalahti. I have been quite lucky when I went there and found lots of awesome things. Now I was traveling with the bus so it restricted me a little bit. Still I found some great things and the clothes fitted except for a dress, damn. When it turned too cold, I just bought a pink fleece jacket for one euro to keep me warm, and I was set to walk around further.

Then we wanted to visit another flea market.Google told us there is one nearby but we had to take the tram. How exciting! We are such adventurers that we totally found our way there and back too! Then it was time for lunch and we headed to a nice place with a buffet. Full stomachs. Yums. 

Anna, let's do this again soon :-)

4 comments:

 1. pink banananananaa

  ReplyDelete
 2. Hrrrr, oli kylmä, vaan nyt on taas sulattava helle palannut Suomen maahan ou nou! Ja oli aivan ihanaista nähdä Hanna murunen ihana <3. ´till the next time <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hrrr niin oli! Ja tietty siel nyt on hyvä ilma höh :-D Oli kyllä ihan mahtia nähdä ja hauskaa oli :-) Viel olis paljon riittänyt juttua kyllä. Ensi kerralla sitten :-) <3

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)