15.1.13

Walking in a winter wonderland

Täällä tuli yöllä oikein kunnolla lunta, tai siis Belgian kunnolla tietysti. Miten mä voinkaan ilahtua tuosta valkoisesta ihmeestä niin paljon ja vielä kun mulla oli vapaa iltapäivä! Tää vapaapäivä oli jo kauan sitten pyydetty, hauskaa että se sattui juuri näin lumiselle päivälle!

Mulla oli yks tapaaminen ja sen jälkeen päätinkin kävellä kotiin sen sijaan että ottaisin bussin. Miten se olikaan ihana idea!! Mä siellä hymy kasvoilla kävelin ympäri puistoa ja kuvailin maisemia :-) Tästä sain ihan mielettömästi puhtia loppuviikkoon!

Asian kääntöpuoli oli kuitenkin aamulla kun lähdin töihin ni en tietty voinut mennä skodulla vaan piti ottaa bussi. Sitäkin sain sitten odotella aika kauan ennen kuin se tuli, mutta tuli kuitenkin. Olin töissä ekana että en ollut ainoa kenellä oli ongelmia. Nyt lumen pitäisi jäädä maahan koko viikoksi ja pakkasta -2 päivisin ja -6 yöllä. Ei se nyt ihan Suomen lukemia ole mutta kivaa kuitenkin :-)

Hyvää talvista viikkoa kaikille!!

// It snowed quite a lot last night, a lot measured the Belgian way of course. How that white miracle kan make me so happy and it happened on my free afternoon! I had asked the afternoon off quite a long time ago so it wasn't like I took it off just so I could enjoy the snow :-P Funny that it happened just today of course!

I had a meeting and then I thought I will walk home instead of taking the bus. What a great idea was that! I was walking with a big smile on my face in the park while taking pictures and enjoying the view :-) I got a huge energy boost for the rest of the week!

The downside of it all is that when I left this morning to work I couldn't take my scooter and instead I had to take the bus. I had to wait quite a while before it came, but it came in the end and I was even the first one. So I guess I wasn't the only one with problems. Now the snow should stay on the ground all week and the temperatures should be around -2 during the day and -6 during the night. It's not exactly Finnish temperatures but it's something :-)

Have a great snowy week everyone!! 

8 comments:

 1. its great outside, snow always makes me happy too.

  ReplyDelete
 2. Voi mitkä hassut maisemat :)! En ookaan Belgiaa noin lumisena nähnyt :). Lähetän täältä pohjoistuulen mukana vähän lisää pakkasta ja lunta :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Otan sun lähetyksen innolla vastaan! Ei ole muuten moni muukaan nähnyt Belgiaa tällaisena ja vielä kun se jäi maahan ja vielä koko viikoksi!! Kivaaaaa :-)

   Delete
 3. nauti lumesta, niin mekin tehdään täällä suomessa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, niin teen ja oikeen kunnolla :-))

   Delete
 4. Täälläkin on nyt talvi. Täällä mäenpäällä pakkasta-24. Alavillamailla hallanvaara. Perniössä kaiketi vielä enemmän.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulin joo! Aikast kylmä! Meillä vaan vaivaset -5 ja ollaan ihan jäässä täällä haha. Onneksi taisi sielläkin nyt vähän hellittää :-)

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)