3.1.13

Nexus 7, my new best friend

Hyvää uutta vuotta kaikille! On vähän tämä kirjoittelu jäänyt loman aikana ja sen jälkeen, mutta nyt skarppaan taas. Loma tosiaan meni ja sunnuntaina tulin takaisin kotiin. Uusi vuosi meni oikein kivasti A:n perheen kanssa. Siel oli tätiä ja serkkuja myöten aika paljonkin jengiä. Keskiyöllä satoi pirusti mutta nähtiin me montakin rakettia :-)  Oikein kivaa siis :-) 

Mutta nyt asiaan. Ennen joulua me ostettiin yhteiseksi joululahjaksi Nexus 7 tabletti. Angelo kertoi siitä mulle ja hän sen oikeestaan halus heti kun se tuli julki. Me kuitenkin odoteltiin vähän aikaa mut olihan se pakko saada. Ei se kuitenkaan ollut niin yksinkertaista, se meinaa oli loppuunmyyty melkein joka paikassa :-( 

En olis uskonut et olen sellanen tabletti ihminen. Tää on kyl niin mainio vempain. Ostettiin se lähinnä Angelle ja sitten et vois matkalle ottaa mukaan mut me ollaan Nexun kaa joka ilta erottamattomia :-D 

 Tää on se pienempi malli niistä tableteista, ei siis paina juuri mitään , mahtuu käteen kivasti mutta silti ruutu on tarpeeksi iso. Akkukin kestää älyttömän kauan tälläsenkin leikkimisen jälkeen ;-)  Mä en ole avannut läppäriä pariin päivään ku tästä on niin paljon helpompi katsoa kaikkea. :-)  Suosittelen!

P.S. ei ole muuten hinnalla pilattu! 

// Happy new year everyone! It's been quiet again here since my holiday, but I promise I'll get back on the horse again! Holiday is indeed now over and I'm back at home since Sunday evening. I had a great new year's eve with Angelo's family from close family to aunt and cousins, we were with a big bunch. It was pouring with rain at midnight but we saw some rockets anyway. We had a blast :-) 

 But let's get down to business. Before Christmas we bought Nexus 7 tablet as a present to both of us. Angelo told me about it and he wanted right away when it came out, but we waited a while. Not too long though cuz we just had to have it. It wasn't as easy though as we thought at first cuz it was sold out almost everywhere :-( 

 I could never have imagined i was such a tablet person :-)  it's such a great little thing. We bought it mainly for Angelo or to take it when we travel but me and Nexu have been inseparable every evening :-D 

 This is the smaller version of the tablets. It barely weighs anything, fits to the palm of your hand but still the screen is big enough. Even the battery lasts incredibly long with such amount of playing. I haven't even opened my laptop for a few days cuz this tab is much easier and faster to check things. I recommend it to everyone!

 P.S. it's seriously affordable!

 I don't have my own pictures of it so I took some from the internet.
6 comments:

 1. your new toy.

  ReplyDelete
 2. Oo onpa hieno vehe! Ihan vieras merkki mulle, mutta jos angelo sanoo, ni uskon että on hyvä :)! Meilläki ois jossain vaiheessa pädi hankittava mutta taitaa olla omppuinen sellainen, ku nää muutkin masiinat on, niin synkkaa sitten yhteen kätevästi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä hieno vehje! Monellekkin aika tuntematon, mutta tosiaan jos Angelon mielestä se on hyvä ni kyl se sit on haha. :-) Kyllä mäkin harkitsin kovasti omppua kun itselläkin iPhone, mutta tää synkkää mainiosti gmailin, bloggerin ja youtuben kanssa, koska tän tekijä on Google. :-)

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)