25.11.12

Skyfall

Viikonloppu tuli ja meni. 

Perjataina me käytiin katsomassa uusin Bond elokuva Skyfall. Eka tunti oli jotenkin tylsä mun mielestä mutta sitten kun se pahis - Javier Bardem - tuli kuvioon ni sit vasta se elokuva alkoi. Ihan mahtava pahis. En ole muissa Bond leffoissa nähnyt niin hauskaa, sekopää pahista kuin herra Silva. Mahtavaa! Käykää kaikki ihmeessä kaikki katsomassa se, suosittelen!

 Loput viikonlopusta meni aika rennosti. Kävin parturissa, käytiin katsomassa jalkapalloa (hävittiin rankasti) ja tänään kävin sellasilla kotieläin messuilla. Eläimet olivat söpöjä, ihmisiä oli yllin kyllin (jopa liian paljon) ja siel oli pirun kuuma. Harmitti kun siel ei ollut enempää kissoja kuin kolmea eri rotua eikä niitä saanut koskea. Höh. Koiria oli sit sitäkin enemmän mutta kai nekin alkoi olla jo vähän hermona ku se oli kolmas päivä ku ne istu siel saunassa. Hauskin uusi tuttavuus mulle oli fretti. Ne on sitte ihan hassuja! Siel ne juoksi pikku tassuillaan ja hitsin pitkillä ruumiillaan ympäriinsä ja pyöri ja hyöri. Että ne on kömpelöitä :-P Jos ei olis Mimiä ni sit ehkä sellanen fretti oli hauska toinen vaihtoehto lemmikiksi! 

Nyt voinkin melkein jo alkaa laskea päiviä jouluun ja siihen kun lennän Suomeen. 4 viikkoa jäljellä! Pitäs kai sit jo miettiä lahojakin ettei taas jää ihan viime tippaan, hups!


The weekend came and went.

Friday we went to see the new Bond film, Skyfall. The first hour was kinda boring but when the bad guy -Javier Bardem - came in to the picture, then the movie really started. What an amazing villain. I haven't seen such a funny, crazy villain like mister Silva in other bond movies. Awesome! I recommend it to everyone, go see it!

The rest of the weekend was quite peaceful. I went to the hairdresser, we went to see football (we lost badly) and I went to an exhibition with animals. There were plenty of animals, way too much people and it was seriously warm. I was disappointed that there weren't more than 3 different breeds of cats and that I couldn't touch them. Plenty of dogs though, but they looked like they had enough of people already after three days of sitting in that sauna. The funniest and nicest new acquaintance were the ferrets! What funny little creatures! They were running around with their tiny tiny paws and long bodies and kept falling all the time. So clumsy! If I didn't have Mimi, perhaps those would be my second choice for a pet. 

Now I can already start counting the days until Christmas and when I fly back home. 4 more weeks! I should probably start thinking about presents already so I don't have to go buy everything last minute, oopsie!

6 comments:

 1. mä oon nähny elämässäni vaan yhen bondin ja senkin wienissä joskus aikoinaan.. en oo jotenkin päässy niihin sisälle. Mutta kivalta kuulosti teidän vloppu!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi, mutta tän Bondin voi katsoa ilman et olis katsonut niitä muita, siitä vaan! :-) Olikin kiva, rauhallinen viikonloppu.

   Delete
 2. Mä en oo nähnyt yhtään bondia ;D!! hehe. I prefer Star Wars ;). Voi että Suomi kutsuu taas hannaketta ihanaa .) terve tuloa, toivottavasti on silloin jo paljon lunta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Star wars on kyllä munkin makuun, mutta kyl Bond menee kans :-) Jipii kiitos kiitos! Toivonkin että olis lunta, pare alkaa jo satamaan että se pysyis maassa kans. Mutta toivoa on ku just luin et sinne päin on joku myräkkä tulossa! :-P

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)