4.11.12

Friday dinner and something new

Moikka! Kiirettä on pitänyt taas että huh huh. Töissä on paljon hommaa, vaikka olen työharjoittelija niin saan painaa kyllä samalla tavalla kuin vakkaritkin! Mielenkiintoista kyllä ja olen oppinut toooooooodella paljon (sehän se pointti onkin :-D).

Perjantaina Angelo lupasi kokkailla mulle kun hänellä oli vapaapäivä ja mä jouduin menemään töihin. Ai että miten hyvää ruokaa se olikin! Vieläkin tulee vesi kielelle kun katselen kuvia. Menu piti sisällään pienen alkuruuan pastasta ja vihanneksista tomaattikastikkeessa, pääruuaksi lohta, perunoita sekä ihana salaatti mihin hän oli itse tehnyt hunajapohjaisen kastikkeen (salaatissa omenoita, kirsikkatomaatteja, juustonpaloja, saksanpähkinöitä, aurinkokuivattuja tomaatteja). Avattiin myös pullo hyvää valkoviiniä niin ai että kun oli täydellistä. Jälkkäriä ei ollut kun olen vielä karkkilakossa jota nyt on kestänyt 11 viikkoa (jos mä osaan oikein laskea), enää kuitenkin vain viikko jäljellä :-) (mulla on jo iso kasa karkkia odottamassa tuolla kaapin päällä).

Illalla käytiin katsomassa yhtä koomikkoa josta Angelo tykkää. Sain hyvän syyn laittaa uuden villamekon päälle :-) Ei ollut edes kauhean lämmin vaan juuri mukavan sopiva. Ostin sen pari viikkoa sitten mutta ei ole ollut niin kylmiä kelejä et olis viitsinyt sen laittaa toimistolle päälle tai minnekään muuallekkaan. 

Nyt sitten lepoa vaan, sunnuntait ovat juuri täydellisiä sitä varten :-)

// Hello! I've been so so so busy lately. There's so much work at work that even though I am only doing my internship I work like all the normal employees. It's very interesting though and I've learnt a looooooooot (which is the point of course :-D)

Friday Angelo promised to cook for me cuz he had the day off and I had to go work. And wow the food was amazing! The water crawls on my tongue still when I look at the pictures. We had a small appetizer with pasta and veggies in tomatoesauce, then as main meal salmon with potatoes and a delicious salad (with apples, cherry tomatoes, pieces of cheese, walnuts, sun-dried tomatoes)  with a honey based sauce that Angelo made all by himself. We didn't have dessert because of my no candy- strike that lasted 11 weeks (if I can count correctly) until now, but only a week to go! I have a big pile of candy waiting for me :-)

In the eveing we went to see a comedian that Angelo likes. I got the best excuse to wear my new wool dress :-) It wasn't even warm but just perfect. I bought it a few weeks ago but I haven't had the chance to wear it at the office or anywhere else cuz it has been so warm lately. 

Now I will rest, Sundays are really perfect for that :-)

(Kuvat ovat vähän huonoja :-( // Sorry that the pictures are so bad)

 

 
 
 

6 comments:

 1. wow that looks delicious! and i even dont eat fish!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks, that's a great compliment coming from someone who doesn't eat fish :-) Trust me, it was very delicious!!

   Delete
 2. Vitsi miten hyvältä näyttää sekä ruuat että Hanna! Nams!

  ReplyDelete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)