19.8.12

@Wedding

Me oltiin eilen mun veljen häissä. Ihana sää onneksi! Mutta Naantalissa paistaa tottakai aina aurinko, se ei ole siis erikoista että nytkin paistoi siniseltä taivaalta. Hääpari oli kaunis, rakastunut ja onnellinen. Kaikki oli täydellistä. :-) Mulla oli vähän outo olo kun oli tukka ja naama laitettu, tuntui että näytin vanhemmalta mutta ei se mitään.

//  Yesterday we went to my brother's wedding. Great wedding! The sun was shining in Naantali, but the story goes that the sun always shines there. The couple was beautiful, in love and happy.  Everything was perfect :-) I had an odd feeling tho when my hair and face was all done, I felt I looked older but I guess it wasn't that bad.
 

 
 
 
They did it together, nobody will be the boss in the house :-)

It was a long evening :-D

4 comments:

 1. Voi Hanna miten oot ihana ja kaunis! Toi mekko on aivan upea! Ja tukka ja meikit wau!! Ja Anskuki niiiin komeena notta! Ootte varastanu siel ihan show noin upeena :)!! ihanat juhlat tainnut olla muutenkin. Voi että :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anna ihanista sanoista, ihan punastelen ujona :-) En mä sentään showta varastanut, morsian oli kaikkein kaunein ja säteili niin rakastuneena että :-) Ihana seurata sitä menoa. Meidän vuoro seuraavaksi :-D Juhlat olivat aivan ihanat ja se paikka oli mahtava. Harmi kun se on nyt ohi!!

   Delete
 2. omg . u look sooooo pretty , u both are looking great.

  ReplyDelete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)