15.8.12

@Cabin

Me ei olla suoraan sanottuna tehty paljon mitään, mutta sehän on se loman  pääasia oikeestaan eikö? Me ollaan käyty vähän kävelemässä, kuvaamassa joutsenia, kiertelemässä Salon kaupungissa ja eilen vielä illalla käytiin mökillä uimassa. Mä saan sen täydellisen lomafiiliksen kun voin kellua siellä järvessä ja katsella sinistä taivasta hiljaisuudessa. Vesi oli kyllä vain 20 asteista mutta saunan jälkeen se tuntui kivan virkistävältä. :-)

Loppuviikoksi ei ole paljon sen enempää ohjelmaa kuin lepoa vaan. Me käydään ehkä vielä uimassa, pyöräilemässä, torilla.. Odotellaan kovasti jo niitä lauantain häitä :-) Kravaatin teko on vielä vähän hakusessa mutta kai youtubesta joku video löytyy miten se tehdään ;-)

// To tell you the truth we haven't done much this week, but I guess that's the point of a holiday. We've went for walks, took pictures of swans, walked around the city of Salo and yesterday we went to swim at our summer house. I get in to the perfect holiday mood when I am floating in the lake and watching the blue sky in total silence. The water was only 20 degrees but after sauna it just felt nicely refreshing :-)

We don't have much plans for the rest of the week except resting. We will go maybe swim some more, bike around and perhaps make a visit to the local market. We are already waiting for the wedding on Saturday :-) now we just need to make a tie knot, but I guess we can find a video on Youtube how to make one ;-)
Best fast food burgers in the world!
Salo
 

2 comments:

  1. Ihana mökki ja ihania lomafiiliksiä siel kuule! Tääl on jo kovin palattu arkeen ja duuniin, mutta hymy huulilla, niin kiva viikonloppu oli :)! Jarkko on kehunu teitä kanssa koko alkuviikon ja sano kuin kiva oli jutella englantia, kun ei tarvinu yhtää jännittää :)! Teitte siis häneenkin lähtemättömän vaikutuksen, senkin ihanat ihmiset :D!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hauska kuulla että siel ollaan yhtä hymyä, vaikka en mä ole sua paljoa nähnyt ilman sun kuuluisaa onnellisuus hymyä :-) Oli kyl ihana et päättettiin taas tavata! Paljon terkkuja Jarkolle, tosi kiva kuulla et hänelläkin oli hauskaa :-) Jospa hän nyt saakin pian inspiksen kans et tulee sun kans uudestaa Antsuun vaikka keväällä :-D

      Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)