26.8.12

Bobbejaanland

Eilen me oltiin huvipuistossa. Se oli itseasiassa mun eka kerta täällä Belgiassa. Aamulla näytti vähän pahalta kun satoi ja oli harmaata, sitten tuli vielä pari kuuroa mutta klo12 jälkeen oli ihan aurinkoista ja aika lämmintäkin. Se sade ehkä pelästytti ihmiset jäämään kotiin kun jonotusaika oli maksimissaan 10 minuuttia ja joskus päästiin suoraankin laitteisiin. Hieno homma :-)

Se puisto oli tosi kiva, kaunis paikka. Siel oli paljon erilaisia laitteita mutta mun mielestä ihan hirveesti vuoristoratoja ja oikeestaan vain yksi meni ihan ylösalaisin. Monet laitteet olivat lapsiystävällisiä ni ei ne olleet niin pelottavia (mun mielestä) kuin esim Linnanmäellä, Helsingissä. Lippu maksoi 22euroa, normaalisti se oli 32euroa mut siel oli joku tarjous tällä kertaa. Aika kallista kyllä jos miettii et menis koko perheen kanssa...

Päivä meni ihan hirmu nopeesti ja kuuden maissa me tultiin junalla takaisin. Ehkä me mennään ensi kerralla toiseen puistoon, se on kyllä tuolla ranskankielisellä puolella ni sinne on aika paljon pidempi matka. 

// Yesterday we were at an amusement park. It was actually my first time I went to such a place here in Belgium. The weather looked little bit bad in the morning cuz it was raining and then there were a few showers but after 12 o'clock it was sunny and actually really warm. I think the rain scared most people cuz we only had to wait max 10 minutes to an attraction and sometimes we even got right in. Great :-)

The park was really nice, pretty place. They had a lot of different attractions but in my opinion way too many rollercoasters and only just one that went upside down. Most attractions were children friendly so they weren't as scary (in my opinion) as the ones in the amusement parks in Finland. The ticket was 22euros, normally it costs 32 euros but they had a discount this time. Quite expensive if you think you'd go with the whole family..

The day went really fast and by six we took the train back home. Maybe we will go to an other park next time, though it's at the French side of Belgium so it takes much longer to get there.
 
I went with Sabrina's son to children's attractions too, it went really fast!!
Little windy :-D

4 comments:

 1. great to see that u still had good time .

  ReplyDelete
 2. :D iiihani kuvia! Toi vika missä oot käsipuussa on iham mainio :D hehehe! Mäki haluun huvipuistoon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha kiitos :-) Meil oli tosi hauskaa! Äkkiä vaan huvipuistoon siitä, vielä ehtii!

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)