27.7.12

Cirque du soleil - Corteo

Olin eilen ystäväni Tingin kanssa katsomassa Cirque du soleil esitystä nimeltä Corteo. Aivan mahtava. Upea. Henkeäsalpaava. Ihana. Haluan takaisin. Ne tyypit ovat ihan hulluja!!

Mä sain koulun kautta 40% alennusta lipuista joten ajattelin että pakko käydä katsomassa kun se on niin lähellä ja saan halvallakin vielä. Me kun päästiin sinne niin sieltä tuli heti yks paikannäyttäjä kysymään että halutaanko me paremmat paikat, me tietty et tottakai! Meidän paikat olivat huonoimmasta päästä mutta nyt sitten istua täräytettiin kolmanteen riviin. Se esitys ei ollut loppuunmyyty joten ne sulki sieltä ne reunat missä me oltais istuttu ja siirsivät ihmiset tyhjille paikoille. Ne paikat joissa me sit istuttiin oli 100 euron arvoiset vaikka me maksettiin vain noin 30 euroa. Hieno homma, ei valitettu ;-) Siinä eturivissä kun istui ni ne kirjaimellisesti lensi meidän pään yli niin välillä se meininki vähän pelottikin.

Ennen kuin me lähdettiin me tilattiin sushia ja juotiin hienostuneina lasilliset kuplivaa siihen päälle. Me pistettiin oikein ranttaliksi haha. Tämä oli nyt toinen kerta ku söin sushia ja olen kyllä ihan fani, kiitos Tingin. En ikinä olis uskonut että se on niin maukasta, mutta usko pois se ei ole niin kalanmakuista ku vois kuvitella. Todella maukasta. Nam nam.


// I went to see Cirque du soleil - Corteo yesterday with my friend Ting. It was amazing. Gorgeous. Breathtaking. Lovely. I want to go back. Those guys were crazy!!

I got a 40% discount through my school so I thought I have to go see it cuz it's so close by and I got the tickets for almost nothing. When we got there, this guy came to ask us if we wanted better seats, we were like of course! They put us on the third row!! Our seats were from the lowest category and now we sat on 100 Euro seats though we paid only 30 Euro. We didn't complain ;-) By sitting in the front row they literally flew over our heads, it was even kinda scary at times. 

Before we  left we ordered sushi and drank like diva's a glass of bubbly with it. It was the second time I ate sushi, now I am a huge fan thanks to Ting. I never would have thought it would be so tasty but believe me it's not that fishy at all as you might think. It's soooo good. Yummyyy

 
 
 
 
 
 
 

2 comments:

  1. Aivan ihania naamareita! Voi pojat! Ja shushiiii naaaam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikö olekin kauniita :-) Ai säkin olet sushi fani jee :-)

      Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)