17.4.15

Greece - Chalkida

Mulla oli vielä pari kuvaa meidän pääsiäisreissulta. Matka meni kyllä tosi hyvin! Chalkida on noin tunnin ajomatkan päässä Ateenasta, joten sinne on aina helppo mennä. Paikka on ihanan moderni, siellä on jopa Zara, paljon ravintoloita ja kauppoja. 

Chalkida oli aika tavalla paikallisten suosiossa, ei juurikaan ollut ulkomaalaisia turisteja näkyvillä vaikka niitäkin ehkä joskus sinne eksyy. Kuulemma viime vuosina on näkynyt enemmän ja enemmän kun paikalliset jäävät sinne lomailemaan kesällä kun rahat ovat hiukan tiukilla. Ja mikäs siinä, rantaa riittää, turkoosinsinistä vettä ja aurinko porottaa siniseltä taivaalta. Miehini kertoi että kesäisin ne kävelymatkat ku me nyt tehtiin ei olisi mahdollista ilman ainakin neljää pulloa vettä, että oikeestaan oli kivakin kun oli vähän viileämpi. 

Ensi kerralla me kyllä suunnataan myös Ateenaan ja käydään pakolliset nähtävyydet läpi. Nyt ei ollut mitään intoa tai tarvetta lähteä kun tekemistä riitti muutenkin. Haluan pian takaisin näihin maisemiin!!

// I still had a few pictures from our Easter trip to Greece. The trip went so well! Chalkida is about an hour drive from Athens so it's easy to get to. The place is very modern, they even have Zara, loads of restaurants and stores.

Chalkida is very popular with the locals and we barely saw any foreign tourists hanging around though I believe some might end up coming there too in the summer. I heard that more and more now the locals stay there too for the summer since the money is a little bit short. And what's to complain, loads of beaches, turquoise water and full sun from blue sky! My husband told me that the walks we made now would not be possible without at least four bottles of water in the summer. So it was very nice it was a little colder this time. 

Next time we will head to Athens also and visit the famous places. Now we didn't want or need to go there as we had plenty to do there. I want to go back soon!!


4 comments:

 1. Aivan mahtavaa.

  iskä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Isi tulet mun kans sit kans käymään siel, sut on jo kutsuttu :-)

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)