2.6.14

Citytrip Lier

Lauantaina me suunnattiin Antwerpenista noin 20 kilometriä viistosti alaspäin ja löydettiin itsemme Lier nimisestä kaupungista. Matka kesti 20 minuuttia junalla ja maksoikin vain 4 euroa edestakaisin. Ei paha!

Me saatiin opas matkaan A:n työkaverista ja eiku tutkiskelemaan. Aivan ihana söpis paikka se olikin. Oli kauppoja, puistoja, vanhoja rakennuksia, pieniä kujia, jokia, terasseja, kahviloita, ravintoloita ja tunnelmaa. Siellä vois melkein asustella, jos ei oltais niin kiintyneitä Antwerpeniin. 

Jos joku on täällä päin niin ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Ei siellä nyt koko viikonlopuksi tekemistä ole välttämättä, mutta kannattaa piipahtaa kuitenkin! 

// Saturday we took off from Antwerpen and headed about 20 kilometers downwards to a city called Lier. It took us 20 minutes with the train and only cost 4 euro's there and back. Not bad!

We got a guide from A's colleague and we started our tour. That place was so cute! They had shops, parks, old buildings, small alleys, rivers, terraces, cafes, restaurants and relaxed atmosphere. I could even see myself living there if we weren't so attached to Antwerpen.

If someone is visiting around here then I suggest you head to Lier too. It doesn't offer things to do for a whole weekend, but it's still worth a visit! 


Lierin kapein katu - The smallest street in Lier    

No comments:

Post a Comment

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)