15.2.14

Tweety

Eilen oli ystävänpäivä, ja Suomessa se tarkoittaa että kaikkia ihania ihmisiä saa muistaa miten haluaa ja miten paljon haluaa. Belgiassa se on vain pariskuntien juhla ja omaa partneria muistetaan kukilla, suklaalla tai muulla lahjalla.

Me ei A:n kanssa juhlittu millään tavalla, koska kaikki ravintolat ovat niin tupaten täynnä ja muutenkin se ei ole meidän juttu. Yhdelle ystävälle lähetin viestin, mutta muuten olin aika huono siinäkin. Olette kaikki minulle todella tärkeitä, vaikka en eilen viestittänytkään. :-)

Yksi ystäväni kaukaa Suomesta lähetti minulle yllätyspaketin, joka saapui sopivasti torstai iltana. Olin niin iloinen ja onnellinen että koko päivä pelastui heti. On ollut todella rankka viikko, ja tämä pelasti koko viikon kyllä. Sain ihanan kortin ja ihanan korun jonka Anna omin kätösin oli minulle tehnyt. Se on roikkunut minun kaulassani siitä lähtien. :-) Kiitos!!

// Yesterday was Valentine's day. In Finland it means that you can remember all people dear to you how you want and how much you want. In Belgium it's a day for the couples and most poeple give their partners flowers, chocolate or other presents.

We didn't celebrate this day with A, because all the restaurants are so full and anyway it isn't really our thing. I sent one sms, just one. You are all very important to me, even though I didn't remember to send a text to you. :-)

A dear friend of mine from all the way from Finland sent me a surprise package, that came on Thursday. I was so happy and it made me smile immediately. I have had a very rough week, so it totally saved my whole week. I got an awesome card and an amazing necklace which Anna made with her own hands. It has been hanging around my neck every since :-) Thank you!! 

2 comments:

 1. Hali hali ihana <3. Pelotti että löytääkö perille kun en ollu varma muistinko kirjottaa siihen että BELGIUM :D. baby brain vaivaa ja pahasti hehe

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hali hali <3 Haha kyllä se löysi minut :-D Voi sun baby brainiäs, kyllä se siitä :-P

   Mä kirjotan yleensä omaan osoitteeseen FINLAND ja sitten perhe saa taas hyvät naurut. Luulet ja toivot vaan Hanna että asut Suomessa. ;-)

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)