2.2.14

Favourite tv shows

Tammikuu ja helmikuu ovat ihanaa aikaa, jos on tällainen sohvaperuna kuin minä. Silloin uudet televisiosarjat päjähtävät eetteriin, vanhat palaavat tauoilta ja joka ilta on jotain mitä odottaa kuin kuuta nousevaa! Ajattelin listata pari kivaa sarjaa mitä seuraan, joko Amerikan tahtiin, mutta useimmiten Belgian tahtiin. (Enpä osaa sanoa kuinka edessä tai jäljessä me ollaan Suomeen verrattuna, mutta luulisin et melko samaa vauhtia mennään).

// January and February are fantastic months if you are a couch potato like me. New tv shows make their way in to my screen, old ones come back from their break and every evening I have something to look forward to. I thought I'd mention a few of my favourites which I follow either on real time with America or just how it comes out in Belgium. 

Grey's Anatomy 

Tämä sarja on ollut mun ehdoton lemppari jo ensimmäiseltä kaudelta asi. Ihmettelen jos et tunne kyseistä sarjaa, mutta se kertoo lääkäreistä ja on seurannut heidän elämiään jo ekasta harjottelu vuodesta asti. Olen vollottanut, nauranut ja kironut tämän sarjan parissa. Lääkärisarjat yleensä ovat jotenkin minun heikko kohtani.

This serie is by far my favourite, and I've been following it since the first season already. I would be astonished if you didn't know it, but it is a serie about doctors and it has followed their lives since their first year of internship. I have cried, laughed and cursed during this show. Doctor series in general are my weak spot.


 Castle 

Toinen heikkuteni on ehdottomasti etsivä sarjat! Castle on kirjailija, joka auttaa New Yorkin etsiviä selvittämään murhia. Koskaan en tiedä kuka murhaaja lopulta on, huumorintajua riittää ja parisuhdekuviot eivät pilaa sarjaa. Täydellistä!

My other weakness is detective shows! Castle is a writer, that helps the police of New York to solve murders. I never know who did it in the end, there's lots of humour in it and the relationship twists doesn't ruin the show. Perfect!

 
The Big Bang Theory

Rillit huurussa kertoo kahdesta nörtistä ja heidän juutalaisesta ja intialaisesta kaverista. Aivan mielettömän hauska sarja, aina saa nauraa! Yhdessä jaksossa Sheldon opettelee suomea, jos kiinnostaa niin tästä pääset katsomaan

This show is about two nerds and their Jewish and Indian friends. It is so awesome, so funny, a laugh guaranteed every time! In one episode Sheldon learns Finnish, it is hilarious, if you wish you can watch it here.

 
Elementary

Moderni versio Sherlock Holmesista New Yorkissa! Mahtavaa! Tässä Sherlock on niin omituinen, mutta niin ovela, että siihen jää väkisin koukkuun. 

Modern version of Sherlock Holmes in New York! Awesome! In this version Sherlock is so weird, yet so clever, that you are immediately hooked.

8 comments:

 1. eiii.. uusia sarjoja, joita vois alkaa seuraamaan :) greyn anatomia on jo tuttu, mutta nuo muut ei.. tosin just nytkin seuraan ihan muutamaa ;) sarjaa, joten ehkä joku päivä kun ne kaikki loppuu niin sitten katson noita :) mukavaa sunnuntaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuu heti seuraamaan näitä kaikkia meinaa tulee Suomessakin :D sen tiesinkin jo et sielt löytyy kans yks Grey fani :-)

   Delete
 2. Byääää, mä en kerkii seuraa mitäää..paitsi uutta päivää areenasta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha on siel areenalla ja maikkarin katsomossa ja mikäs se neelosen juttu on, no kaikkea muutakin kivaa :-) tosin kateeksi käy ku sul on siel jotain paaaaaljon ihanampaa katteltavaa siel kotona <3

   Delete
 3. You and your TV.. :)

  ReplyDelete
 4. dont understand people who dont like Castle

  ReplyDelete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)