14.1.14

PT

Mulla oli tänään salilla tapaaminen uuden ohjaajan kanssa, kun mun edellinen lähti pois. Olen tehnyt aika kauan samaa ohjelmaa, joten oli jo aikakin vaihtaa rutiinia. Tämä uusi personal trainer on tällä kertaa nainen! Meidän salilla on aina ollut vain mies ohjaajia, mutta nyt kun se mun edellinen hollantilainen hujoppi otti ja lähti, niin tämä nainen pääsi näyttämään taitonsa.

Me tehtiin niitä sarjoja sitten yhdessä, ja kyllä tuntuu jo heti ekan kerran jälkeen että jotain on tehty. Se vanha sarja oli jo niin tuttu ettei siitä oikeestaan saanut edes mitään irti enää, tuntui jopa että menin takaperin. Nyt sitten painelen uudella innolla, uudella ohjelmalla ainakin pari kuukautta eteenpäin! Ja kun se kyllästyttää, niin sitten nykäisen ohjaajaa hihasta ja tehdään uudet sarjat. 

Tavoitteena on saada lisää lihasmassaa, pudottaa painoa ja yhdistää se tasapainoisen ruokavalion kanssa. Ruuan kanssa saan vielä ponnistella, koska syön hirmuisesti suklaata ja karkkia ja muita herkkuja. Yksi asia kerrallaa, eikä minun tarvitse mikään lihaskimppu olla, ei todellakaan. Rauhassa mennään ja katsotaan minne päästään vaikka vuoden loppuun mennessä.
// I had a meeting today with my new coach at the gym, cuz my previous personal trainer left. I have done the same routine for quite a while now so it was about time for a change. This new PT (personal trainer) is a woman this time! Our gym always had only men trainers, but since my Dutch coach took off, this lady got a chance to show her tricks. 

We did the excercises together and I can definitely already feel that we did something. The old program was already so familiar that I couldn't get anything out of it anymore, I even felt I was going backwards. Now I will go on with new mood and new program for at least a few months. And when I get bored then I will just grab the trainer again and we will make me a new proggy!

My goal is to gain some bodymass, lose fat and combine that with healthy eating habits. I still struggle with food because I eat a lot of candy and chocolate and other sweets. One thing at a time, and I don't want to become a body builder, no no. I will take it easy and see where I go by the end of the year.

 

4 comments:

 1. hmmm, post on my BDay and no personal Happy BDay??? that is bad, really bad ;) i hope your trainer kicks your little but ;))))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha awww, sorry :-D She kicked my butt alright, my big butt :-P

   Delete
 2. no ainakin kuvista päätellen sun ei kovin paljoa painoa tarvi pudottaa ;) mutta eikö oo kiva, että on joku vähän potkimassa liikkeelle salilla :) täälläkin haaveillaan lihaksista, tosin vielä ei näy merkkiäkään vaikka kunto on kyllä kasvanu kohisten :) mukavaa iltaa sinne kauas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei sentään liikaa kannata pudottaa, mutta vähän on aina tervetullut :-)

   Tosi kiva se PT, se tuli eilenkin kyselemään että miten menee vaikka meillä ei ollut edes tärskyjä. Ja kyllä olen ollut rikki haha.

   Kunto on tärkeä, ja kun se on hallussa voi aloittaa lihaskuntoa harjoittamaan!!

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)