30.9.13

Food blog?

Olen kirjotellut vain ruuasta viime aikoina ja ihmetellyt kuinka tämä blogi alkaa enemmän ja enemmän kallistua ruokablogin suuntaan. Tarkoituksena ei kuitenkaan ole ottaa kuvia vain ruuasta tai kertoa mitä tehtiin kurssilla joka viikko, vaan kertoa mitä mä täällä Keski-Euroopassa oikeen puuhastelen. 

Viime aikoina en ole paljon muuta ehtinyt kuin tekemään töitä. Mä olen tehnyt pari virhettä ja yritän nyt sitten silmä kovana etsiä muut virheet ja korjata ne ja korjata edellisen työntekijänkin virheet siinä sivussa. Meillä on töissä muutosten aika. Siitä asti kun kävin puhumassa pomoni kanssa minun tilanteestani, niin asiat ovat lähteneet rullailemaan aika nopeasti ja olen saanut uusia tehtäviä ja velvollisuuksia. Se on jännittävää ja uutta, mutta vie aika paljon voimia. 

Syksy on saapunut Belgiaan, lehdet tippuvat puista ja illat ovat pimeitä. Lämpötilat ovat kyllä aika korkealla, kun koko viikonlopun oli 20 asteen pinnassa ja aurinko möllötti niin kauniisti. Me lähdettiin lauantaina shoppailemaan, etsimään ensisijaisesti ruuanlaittovälineitä, mutta mukaan tarttui kyllä kaikkea muutakin kivaa. Belgiassa oli "asiakkaan päivä" joten kaikkialta sai kivoja pikku lahjoja jos osti jotain. Tykkään ilmaisista tavaroista!! Muuten on ollut rauhallista. Odottelen innolla tulevaa Pariisin reissua. Jipii.


// I have been writing about food a lot lately and wondering how this blog is turning more and more in to a food blog. That's not the point though to take pictures of food and to tell what I have cooked every week at the lesson, but the point is to talk about what I am doing here in Central Europe.

Lately I haven't done much except work work work. I have done some mistakes and I am trying to fix them and prevent new mistakes from happening and also correcting some other mistakes I might have done as well as correcting the mistakes of the person who used to work there. We are going through a lot of changes. Ever since I wen to talk to my boss about my situation, things have changed a lot and fast and I have been given more tasks and responsibilities. It is exciting and new, but it takes a lot of energy.

Autumn has arrived to Belgium. The leaves are falling down and the evenings are dark. The temperatures are quite high though, when it was around 20 degrees all weekend and the sun was shining so prettily. We went shopping on Saturday, first of all to search for cooking material, but I picked up lots of other things too. We had something that was called "the client's day" so everywhere you bought stuff, you got free stuff too. So much fun! Everything else has been quiet and calm. I am just counting the days to our upcoming trip to Paris. Yay. :-) 

No comments:

Post a Comment

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)