14.11.14

Sauna l'Eau Pure

Hyvää syntymäpäivää itselleni! Koska tänään on vuoden tärkein päivä (:-D) niin varasin saunan kahdeksi tunniksi minulle ja aviomiehelleni. Meillä oli kaksistaan käytässä suomalainen sauna, turkkilainen sauna ja infrapuna sauna sekä uima-allas ja poreallas! Korkattiin pullo kuohuvaa ja rentouduttiin. Ihanaa. 

Kohta alan valmistautua illalliselle. Angelo vie minut ravintolaan pitkän kaavan mukaan. NAM! Seuraavaksi voin kertoa ihanista lahjoista joita olen saanut, kiitos niistä!

Kivaa viikonloppua kaikille!

// Happy birthday to myself! Because today is the most important day of the year (:-D), I treated myself and my husband with a two-hour sauna treatment. We had a sauna department for the two us with a Finnish sauna, Turkish sauna, infrared sauna, jacuzzi and a swimming pool for two hours. We popped a bottle of bubbles and relaxed. Awesome.

Soon I am geting ready for the evening as Angelo takes me to a restaurant. Yummy! Next time I will tell you about the great gifts I already received, thank you for them!

Enjoy your weekend!


 

4 comments:

 1. Onnea tyttärelle. Hieno saunaosasto. Millainen oli Suomalainen sauna???

  Iskä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos iskä! Noh ainakin sai heittää vettä kiukaalle, ni se oli jo edistystä! Siin vedessä oli kyl eucalyptusta, ni siin oli vähän totuttelemista. Tukkonen nokka aukes kyl heti ;-)

   Delete
 2. Myöhästyneet, mutta sitäkin lämpöisemmät onnittelut <3 Ei vaan aina ole oikealla hetkellä aikaa kommentoida, vaikka kuinka haluaisi! Oot saanu viettää aika ihanan synttäripäivän ja tuo sauna näyttää todella kivalta! Itse rakastan saunomista ja vaikka Suomessa asunkin niin pääsen saunaan todella harvoin ja se on harmi se!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Ruut <3 Joskus elämä vie eteenpäin sellaisella vauhdilla että hyvä jos itsekin pysyy perässä! Ihana oli sauna ja varmasti yritetään mennä pian uudestaan. Saunominen on vähän sellaista että mä en aluksi osannut kaivata sitä, mutta nyt kun ei ole mahdollista käydä koko ajan niin sinne oikeen kaipaa! Nauti saunomisesta aina kun saat mahdollisuuden! :-)

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)