29.9.14

Food Truck Festival

Käytiin viikko sitten kaupungilla kun siellä oli meneillään Food Truck Festival. Nimi kertookin jo kaiken, eli katuruokaa! Siellä oli monenlaista maisteltavaa eri maista, eri makuja, isompia tai pienempiä annoksia. Me maisteltiin muutamia ruokia, mutta lopulta ne oli aika kalliita kun jokaisesta annoksesta sai maksaa 6 euroa. Mutta ne mitä maisteltiin, olivat kyllä todella hyviä. 

Enpä ole ennen bongannut tätä konseptia täällä päin, mutta saa ehdottomasti tulla uudestaan! Tän postauksen piti tulla jo viime viikolla ulos, mutta ollaan koko viikkoa taisteltu netin kanssa joten se sitten jäi. Nyt netti toimii taas ja Netflix laulaa. (Jep vihdoin se on rantautunut Belgiaan!).

// We went to the city about a week ago when there was this thing called Food Truck Festival. The name says it all already, street food! There were plenty of things to choose from, from different countries, different flavours, bigger and smaller portions. We tasted a few things, but in the end it was quite expensive when one portion was 6 euros. But what we took, was really delicious.

It's the first time I see this kind of thing around here, but it can definitely come again! This post was supposed to come out last week already, but we have been struggling with Internet all week. But now it works again and my Netflix is on 24/7 (Yep, it finally came to Belgium!).


 

4 comments:

 1. Oh dat ziet er geweldig gezellig uit allemaal! In welke stad was doet, Antwerpen?

  X Sara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het was ook geweldig, z'n leuke concept! Deze keer was het in Antwerpen maar ik weet niet of het ook naar andere steden komt. Misschien wel!

   Delete
 2. UUUu aika hienoa. Ihan tulee ikävä Belgiaa. Mä olen kanssa kuullut villejä huhuja miten noi ruokarekat on aika in NYKissä ja varmaan muuallakin ja NYT ne on ajaneet SINNE, mutta ei ainakaan meillä vielä täällä Lahdessa :D
  Muiskuja, Mel

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olivatkin aika ihania. Kyllä meille tänne rantautuu kaikki mikä on HOTTIA Ameriikoissa :-D Ehkä ne tästä otti nyt pyörät alle ja suuntaavat sinne Lahteen hihi :-D

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)