12.5.14

Wedding photoshoot teasers

Meidän valokuvaaja lähetti meille pari kuvaa etukäteen ja ne ei jätä kylmäksi!

Me haluttiin että valokuvaaja tulee maistraattiin ja sitten sen jälkeen tehdään kunnon photoshoot kaupungilla. Meillä oli hauskaa kun käveltiin hienot puvut päällä ja pysähdyttiin pari kertaa terasille juomaan oluset. Me saatiin paljon huomiota, ihmiset onnitteli ja alkoi itsekin ottaa meistä kuvia. Se tuntui aivan oudolta mutta myös niin kivalta! Tunsin itseni kaikkein kauneimmaksi koko kaupungissa. Yksi nainen oikein pysähtyi ja kysyi olimmeko oikeasti menneet naimisiin. Se oli hassua. 

Oletteko te törmänneet morsiameen keskellä kaupunkia? Entäs keskellä kaupungilla terassilla olut kädessä? Haha. Tehty!

Juhlapaikalla meillä ei ollut valokuvaajaa, mutta kuvia on kyllä riittämiin! Meidän kameran kanssa juoksi yksi jos toinenkin ja ihana veljen vaimo toi hänen hienon kameransa ja jaksoi heilua sen kanssa riittämiin. Kyllä sunnuntaina sai nauraa niille kuville :-)

Ihanaa kun saa elää sitä päivää uudestaan ja uudestaan ihanien kuvien kautta. 

// Our photographer sent us a few pictures upfront and they are so awesome!

We wanted the photographer to come to the city hall and afterwards we went off to do a photoshoot in the city. We had such a blast walking around with our dresss and costume and we even stopped a few times to have a beer at a terrace. We got so much attention, people congratulated us and started to take photos of us too! I felt the prettiest girl in the whole city. One woman even stopped to ask us did we really just get married. That was funny.

Have you ever bumped in to a bride in the city? What about in the city with a beer in her hand? Haha. Check! Been there done that.

At the party location we didn't have a photographer but we have more than enough of clicks! Lots of volunteers to run around with our camera and my brother's wife was so lovely to bring her nice new camera and she was busy all night. I had a good laugh on Sunday when I checked the photos :-)

It is so amazing to live that day over and over through all the photos.

 

8 comments:

 1. Replies
  1. Thanks :-) I can't wait until I see our photos too!!

   Delete
 2. Ihania kuvia, tuollaisia rentoja ja urbaaneja, ei turhaa pönöttämistä ! :)

  Toivottavasti saadan ihastella vielä enemmän kuvia myöhemmin

  T.naapuri Hollannin puolelta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Mä olen tosi innoissani kans näistä kuvista että ne onnistui niin hyvin! Tai tässä on nyt vasta alkua, mehän otettiin vaikka missä hienoja kuvia. On se vähän outoa olla kuvattavana mutta kyllä siinä väkisin rentoutuu :-D

   Kyllä kuvia tulee vielä roppakaupalla kun saadaan ne :-)

   Delete
 3. Hanaaaaa <3 tippa tuli linssiin kun mä näitä katselin. Ootte niin ihanan näkösiä!!! Siis upea puku ja upea koko neiti. Vau vau ja vau. Ja Ansku on niiiin komeena. Mielettömän upea pari olette kerrassaan <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anna kauniista sanoista <3 Me oltiin kyllä molemmat niin hienosti laitettu että tuli itselläkin ihan tippa linsiin :-) Toivon että sinäkin pääset tuntemaan itesi prinsessaksi pian :-)

   Delete
 4. Mun upeus taitaa pysyä piilossa vielä hetken xD. Toi pikku-ukko vie mun säästöt, kun haluaisin hänet kotona pitää vielä mammaloman jälkeenkin. Tahtoa kerkiin sitten myöhemminkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olet upea mami, ja tiedät sen :-) Pidä pallero kotona niin kauan kuin mahdollista, ne söpöliinit kasvaa aivan liian nopeasti! Nauti, naura ja leiki pikkuisen kanssa. Kaikelle on aikansa :-)

   Ei kai iske pallero kuume itsellekin.... :-)

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)