21.10.12

What should I ask for my birthday?

Parin viikon päästä on taas se aika vuodesta kun mulle tulee yksi ryppy vuosi lisää plakkariin! Syntymäpäivissä on aina hyvät ja huonot puolensa, niinkuin kaikessa tietysti. Hyvä puoli on että saa lahjoja, mutta huono puoli on että sitä ollaan taas vuoden vanhempia.. Mutta en mä halua nyt murehtia sitä vielä vaan paneudun mieluummin lahja puoleen, se on paljon mielenkiintoisempaa. :-)

// In a few weeks it's that time of year when I gain one more wrinkle year! Birthdays have good and bad sides, like everything else in life. Good thing is that I will get presents but bad thing is that I'm a year older again.. But I don't want to dwell on that now cuz I want to focus on the presents, that's much more interesting :-)

Olen halunnut Iittala Essence laseja jo pitkään, mutta ne maksavat maltaita. Kerään ne kaikki siis vähitellen! // I've wanted the Iittala Essence glasses for quite a while now, but they cost a fortune. Little by little I shall have them all!


 Valentinon Valentina on aivan ihana tuoksu! Haluan sen! //  Valentino's Valentina is an amazing perfume! I want it!
Karkkilakko loppuu, suklaata massuun! // No sweets-strike is over, gimme chocolate!

 H&M:n lahjakortti on aina varma vaihtoehto! //  GIft card to H&M is always a safe choice!
 Haluan uuden iphone 5 puhelimen, mutta se taitaa olla liian kallis lahjaksi. Ostan sen itse itselleni! //  I want the new iphone 5 but I think it's way too expensive for a present so I'll just buy it myself!
 Sophie Kinsella on kirjoittanut uuden kirjan, pakko lukea se! //  Sophie Kinsella wrote a new book, I want to read it!
 Tämä tulisi tarpeeseen salilla sekä ulkona juostessa. Ja väri on aika ihana, eikö? // This would be handy while running at the gym or outside. And the colour is pretty, isn't it ?

 Iittalan tuikkukynttilöitä ei voi koskaan olla liikaa. Tai mitään muutakaan ihanaa kynttiläjuttua tähän aikaan vuodesta. //  You can't have enough of Iittala's candleholders, or any other candleholder, during this time of year. 
 Iittalan taika sarja on ihana! // Iittala's taika serie is so amazing!

 Korvispidike olis tosi kätsy! //  An earring rack would be so handy!
Kaija tekee mulle tämän itse - Kaija will make this for me :-)

 Siinä ne, mitäs te haluaisitten lahjaksi? Joulu alkaa myös olemaan ovella, kannattaa siis miettiä jo että mitä sitä pukilta pyytäisi :-)

That's that, what would you want for present? Christmas is almost around the corner, so you should  already start thinking about what you will ask from Santa for Christmas :-)

4 comments:

 1. Ihan parhaita lahjatoiveita sulla! Kerrassaan hyvä maku täytynee sanoa :)!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! On niin paljon kauniita asioita että on jopa vaikea valita :-)

   Delete
 2. well , u should also write where we can find them :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noooo you need to do some effort for me, I already helped by telling you what I want :-D

   Delete

Hit me with a comment in English, suomeksi or in het nederlands! :-)